Kapcsolattartás

Mezővári Zsolt

Tel:
+36-30/367-88-48
E-mail:
mezovari.zsolt@vipmail.hu
Facebook:
Tetőjavító-tetojavito.hu

Kérdéseit felteheti telefonon, e-mailben, a Facebook üzenőfalunkon, vagy akár a Vendégkönyvben is! 

Ha tetszett a weboldalunk, vagy igénybevette szolgáltatásainkat és bátran ajánlana minket ismerőseinek is, ossza meg az oldalt a lent található gombok segítségével!

Megosztás

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#4 - Mády Éva2012.06.19. 12:44

Tisztelt Mezővári Úr!

A családi házunk teteje felújításra szorul. Kérem szíveskedjen tájékoztatni, hogy mikor tudná felmérni a teendőket!

Napközben is itthon tartózkodunk.

Köszönettel: Mády Éva

#3 - Rontó Elemér2012.02.18. 17:11

Tisztelt Uram !
Közel 20 éves házunk rejtett csatornájának felújításához kérnék tanácsot.Anyaga horgany, 2 méteres csíkokból forrasztással állították össze és deszkavályúba fektették.A csatorna hossza 60 méter,mely több szakaszból áll ( 11m, 5m, 4m, stb.egymásra 90 fokban befordítva a sarkoknál.) Évek során többszöri átforrasztás, illetve az illesztéseknél különböző tömítőanyagok alkalmazásával próbáltuk a csöpögést megállítani, de nem sok sikerrel. Gondoltunk kibélelésre,(esetleg valamilyen erős fóliát belefektetni és összehegeszteni a ház sarkainál, hogy folytatólagos maradjon) ,vagy valamilyen kétkomponensü anyag kikenésével orvosolni a problémát. Tanácsot kérnék, ha lehet konkrét technológiát, amely az időjárási viszonyoknak, a nagy hőingadozásoknak is ellenáll.
Köszönettel várom válaszát, ötletét a megoldáshoz
Tisztelettel Rontó Elmér

#2 - Fórián Sándorné2012.01.04. 22:01

Budapesten a XI. kerületben lévő családi házunk palatetőjét a viharos szelek olykor megbontják. Most is így történt, egy néhány (kb. 5-6) kúppalát kellene visszahelyezni ill. pótolni (2 db-ot láttunk fennakadva a hófogón, a többi nem tudom hova lett). Szeretném kérdezni, hogy ilyen munkát is vállalnak-e és kb. mennyiért? A kúppala antracit szürke (vagy fekete?), de ha ilyen színű nincs esetleg más is jó, csak ne üssön el nagyon a többitől (mondjuk piros vagy zöld nem igazán jó). Biztosításunk van! Nemsokára, ha igaz, beáll a zimankó, jó lenne addigra megcsináltatni, mivel a ház tetőtér beépítéses, nem lenne praktikus a beázás.
Válaszát várva és megköszönve tisztelettel
Fórián Sándorné

#1 - Maulik Gábor2011.10.23. 21:08

Üdvözlöm!
Egy lapostetős ház tetejének javítására szeretnék ajánlatot kérni, kb-170-négyzetméterről lenne szó, Budapesten.
Köszönettel:
Maulik Gábor